Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

payzaya 22 dolar çektim bakalım hesaba yatacakmı yatmaz ise dispute açıcam

richman

Paypal hakkında uzun bir açıklama yapmış fakat aynı şeyleri tekrar etmiş diyebiliriz. İlk önce paypal'a yazdığı metni gönderenlere teşekkür etmiş. Sonrasındada paypal ile iletişim içindeyiz dispute açmayın dispute açarsanız hesabınızı kapatırız bekleyen ödemeleriniz iptal olur ödeme yapacağız dispute açmayın diye diye bi hal olmuş. :))  Yanlış anlamadıysam kısa bir süre sonra (30 gün :D) sorunu çözüp bekleyen ödemeleri yapmayı ve add funds'u tekrar aktif etmeyi ümit ediyoruz demiş.

fzthkurmaz

valla ben açtım dispute kapatsın napalım bari payza yı felan serbest bıraksa yatırım şartı olmadan o zaman insanlar anlarda bakalım nolacak

magnumrox3

Alıntı yapılan: leprechaun - 11 Temmuz 2014, 14:44:54
payzaya 22 dolar çektim bakalım hesaba yatacakmı yatmaz ise dispute açıcam

2 gün önce bende Payzadan bir ödeme istedim hala bekliyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 11 Temmuz 2014, 23:56:32
Paypal hakkında uzun bir açıklama yapmış fakat aynı şeyleri tekrar etmiş diyebiliriz. İlk önce paypal'a yazdığı metni gönderenlere teşekkür etmiş. Sonrasındada paypal ile iletişim içindeyiz dispute açmayın dispute açarsanız hesabınızı kapatırız bekleyen ödemeleriniz iptal olur ödeme yapacağız dispute açmayın diye diye bi hal olmuş. :))  Yanlış anlamadıysam kısa bir süre sonra (30 gün :D) sorunu çözüp bekleyen ödemeleri yapmayı ve add funds'u tekrar aktif etmeyi ümit ediyoruz demiş.

Ben düzelteyim o zaman, uzun gelip okumadıysan :)

Evet richman arkadaşımızın bahsettiği üzere, admin;
Admin 30 gün sürecek PP görüşmeleri için izin istemiş. Dispute açılmamasını, açılaların sonlandırılmasını,
Dispute hesaplarının suspend edileceğini hatırlatmış.
PP hesabı artık kapalı değil arkadaşlar. :)

Bunlar da, o yazıda olmayanlar, adminin söylemedikleri:
- PP geri adım atmış ya da admin fazladan bir adım atmış, hesabı business hesap yapma yolundalar şu anda.
- İstenilen ek süre, business hesap işlemleri, evrak temin ve PP onayları için.
- Daha önce bu hesap ile ilgili bilgi veremeyiz, dispute açmak isterseniz adımlar şunar diyen PP, şu anda hesap kapalı değil, review için görüşüyoruz bilgisi veriyor.
İstenilen belgelerin temini için PP beklemede. :y

Sonuç 1 :
- Admin işini kurtarmaya çalışıyor olabilir. Büyük bir ilgi gördü.
- Admin 45 günlük dispute süreleri aşabilmek için hiç olamayacağı halde business hesap girişiminde bulunmuş olabilir.

Sonuç 2:
- Birşey bilmiyorsanız, hiç yazmayın. Komik görünüyor.
- Dispute açma niyetinde olanlar daha önce yazdığım gibi acele etsinler.
Dispute kararınızı ortada tek bir hesap olduğu için, 3 sitedeki durumunuza göre değerlendirip öyle almalısınız.
Sitelerden birindeki yatırımınız henüz yeniyse dahi, PP tek hesap üzerindeni aldığınız tüm ödemelere göre durumunuzu değerlendirecektir.

magnumrox3

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Temmuz 2014, 16:12:43
Ben düzelteyim o zaman, uzun gelip okumadıysan :)

Evet richman arkadaşımızın bahsettiği üzere, admin;
Admin 30 gün sürecek PP görüşmeleri için izin istemiş. Dispute açılmamasını, açılaların sonlandırılmasını,
Dispute hesaplarının suspend edileceğini hatırlatmış.
PP hesabı artık kapalı değil arkadaşlar. :)

Bunlar da, o yazıda olmayanlar, adminin söylemedikleri:
- PP geri adım atmış ya da admin fazladan bir adım atmış, hesabı business hesap yapma yolundalar şu anda.
- İstenilen ek süre, business hesap işlemleri, evrak temin ve PP onayları için.
- Daha önce bu hesap ile ilgili bilgi veremeyiz, dispute açmak isterseniz adımlar şunar diyen PP, şu anda hesap kapalı değil, review için görüşüyoruz bilgisi veriyor.
İstenilen belgelerin temini için PP beklemede. :y

Sonuç 1 :
- Admin işini kurtarmaya çalışıyor olabilir. Büyük bir ilgi gördü.
- Admin 45 günlük dispute süreleri aşabilmek için hiç olamayacağı halde business hesap girişiminde bulunmuş olabilir.

Sonuç 2:
- Birşey bilmiyorsanız, hiç yazmayın. Komik görünüyor.
- Dispute açma niyetinde olanlar daha önce yazdığım gibi acele etsinler.
Dispute kararınızı ortada tek bir hesap olduğu için, 3 sitedeki durumunuza göre değerlendirip öyle almalısınız.
Sitelerden birindeki yatırımınız henüz yeniyse dahi, PP tek hesap üzerindeni aldığınız tüm ödemelere göre durumunuzu değerlendirecektir.

Peki ya adminin Payza ve Payeer ödemelerini bekletmesine ne diyorsunuz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: magnumrox3 - 12 Temmuz 2014, 21:30:52
Peki ya adminin Payza ve Payeer ödemelerini bekletmesine ne diyorsunuz?

Öncelikle , çıkarılabilecek sonuçlar dışında üstte verdiğim bilgi yorum değil. Zaten şu anda olan biten.
Bu soruya da olanlara istinaden çıkarılacak sonuşlar gibi yorumla cevap verebilirim. Ne olduğunu bilmiyoruz.

- Her an disputelerle karşılaşmak durumunda olacak olsam, ben de geciktirerek öderdim.
Disputeler geldiğinde hazırlıksız ve parasız yakalanmayı kimse istemez. Bunu buradaki herkes yapardı.

- Ek olarak daha uzun süre elindeki parayla ödüyor görünecek. hızlıca bitirmeyecek.

- PP gidince, herkesin bu ödeme işlemcilere yığıldığını da unutmayalım.
Siteden kazançlar mikro düzeyde değil. Bu kazançları ödemek de, sınırlı imkanla kolay olmayacaktır.

Sonuçta admin, olabilecek herşey için zaman kazanmaya çalışıyor.

6il9in

Şeytan inatla bekle diyor.. Admin beyi.. Sabredebildiğim kadar sabredip açmıyacağım dispute..  :)

richman

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Temmuz 2014, 00:36:05
- PP gidince, herkesin bu ödeme işlemcilere yığıldığını da unutmayalım.

PP gitse ne fark eder ordan yatıran Ego Payeer gibi farklı işlemcileri kullanamıyor kullanabilmesi için PP'den yatırdığının daha fazlasını yatırması gerekiyor ki buda bayağı para demek. Yatırım yapmayan üyeler her yere çekebiliyor dersek yatırım yapmayan bir üye ne kadar biriktirebilir kaç kişilerdir bilemeyiz.

hamzakursad

Ben de kararsız kaldım bu konuda. $60 yatırmıştım, şuanda hesapta $80 var, net kâr olarak. 1 ay emek veripte kârsız dönmekte istemiyor insan. Ben biraz daha bekleyeceğim. Payza dispute süreme daha 10 gün falan var. Parayı çekmeyi talep edip 6-7 gün bekler, sonra dispute açarım gibi görünüyor.