standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak003

çok iyi açıklamışsınız sağol

rx7enes

Merhaba,

Ay sonuna gelince refler düştü doğal olarak. Fakat aylık refin 40 tık sınırını geçti 2 gün kala. Yani 123 tıkım var 3 tık kazançtayım 2 gün kala :)
Ne yapayım uzatayım mı neopoint ile ?

nouma26

Sal gitsinler daha da düşer onlar büyük olasılıkla...

ElisaMcCline

NP ile uzatılan her refin tek tıkı bile net kâr arkadaşlar. Elinizdeki NP leri başka ne için kullanacaksınız ki ?
30.000 biriktirip golden mı alacaksınız ... !!!

arshi

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Şubat 2013, 22:17:20
NP ile uzatılan her refin tek tıkı bile net kâr arkadaşlar. Elinizdeki NP leri başka ne için kullanacaksınız ki ?
30.000 biriktirip golden mı alacaksınız ... !!!
Evet, niye ki :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 01 Şubat 2013, 22:18:31
Evet, niye ki :D

Aferin sana o zaman :D

Soru soranın durumuna bir bak da önce, sonra tekrar gerekirse konuşuruz...

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Şubat 2013, 22:23:15
Aferin sana o zaman :D

Soru soranın durumuna bir bak da önce, sonra tekrar gerekirse konuşuruz...

Konuşmanın faydası yok Hocam, Arşimete bağlamış bu olayı iyice  :g
Kafa gitmiş, uğraşmayın bununla  :D

arshi

Ben nereye, kime ve ne yazdığımın farkındayım en azından 8)

rx7enes

Reflerim iyi zararı kurtadım sonuçta. Ayrıa 0.6 ödediğim bedelin 0.5 dolar Ap den çıkmıştı :) Günde ortalama 15-17 reklam tıklıyorum oradan 15 np gelir Ap den de 1-2 np geldiği zaman 2 refi sonsuza kadar uzatabilirim. Reklam sayısı günde 26 (30 gün %5 indirimde)reklam üzerinde tıklama yapabilirsem 3 refi de sonsuza kadar uzatma imkanım var.Reflerim de iyi görünüyor. Şu anki duruma göre 3refi de 30 gün uzatayım ne gelirse + ya geçiyorum sonuçta. Yeni ref aslam ortalaması 2,6 olsa bile 15 günde anca kendini amorti edecek.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rx7enes - 02 Şubat 2013, 18:52:51
Reflerim iyi zararı kurtadım sonuçta. Ayrıa 0.6 ödediğim bedelin 0.5 dolar Ap den çıkmıştı :) Günde ortalama 15-17 reklam tıklıyorum oradan 15 np gelir Ap den de 1-2 np geldiği zaman 2 refi sonsuza kadar uzatabilirim. Reklam sayısı günde 26 (30 gün %5 indirimde)reklam üzerinde tıklama yapabilirsem 3 refi de sonsuza kadar uzatma imkanım var.Reflerim de iyi görünüyor. Şu anki duruma göre 3refi de 30 gün uzatayım ne gelirse + ya geçiyorum sonuçta. Yeni ref aslam ortalaması 2,6 olsa bile 15 günde anca kendini amorti edecek.

Refler hep iyi gitmiyor tabii ki. Ama NP lerini paraya çevirmenin başka bir yolu da yok.
O yüzden arada tıklamazlarsa da, zarar ettirir avg ler görsen de umursama, devam et bence.

Tarlaya bir kere para verdim dersin.. ( elindeki refler)
Ek bir harcama yapmadan her ay tohum ekeceksin (NP lerle uzatacaksın)..
Bu durumda az da getirse, yok da getirse tamamı kâr ise, ne getirirse getirsin, düşünmeye değmez. ;)