TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omerfaruk5

Arkadaşlar surf sayacı şöyle durmuyor: Devam diyin veya cash linke tıklayın sayfa yüklenmeden hemen başka bir sekmeye geçin.

tarıker

Arkadașlar payza da hesap doğrulama ve kredi kartı onaylama için belgeleri 5 gün önce gönderdim hala ses soluk cikmadi. Tahmini kaç günde onaylanır?

suskun

Alıntı yapılan: tarıker - 24 Ocak 2016, 12:47:55
Arkadașlar payza da hesap doğrulama ve kredi kartı onaylama için belgeleri 5 gün önce gönderdim hala ses soluk cikmadi. Tahmini kaç günde onaylanır?
4-5 İŞ gununde donuş yapıyorlar.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 22 Ocak 2016, 09:47:05
Tam tersine daha sağlam bir reklam şirketi olmak için atılmış bir adım değil mi bu  ???
Bizdeki her tık değerli diyecekler dünyaya. Multi kullanım yok diyecekler. Reklam izleme zorunluluğu da var. Hatta ilerleyen dönemde başka sekmeye geçince izleyebilme kolaylığımız da gidebilir  :g
Banka kartları geldiğinde elimizden dispute nin alınmasına bir şey diyemem evet ilk etapta güvensiz bir duruma geçiliyor.Ancak, eğer kart ücretini ve fee leri makul seviyelerde tutabilirse o zaman en iyi ptc olma yolunda ilerleyebilir diye düşünüyorum. Evet bi neo olması için çok fırın ekmek yemesi lazım  :P
Ben de bu yüzden olur demiyorum, o yolda ilerler diyorum.
TMS her ne kadar revenue share olarak yola çıksa da bugünlere ptc görünümüyle geldi. Bugün biz bunları konuşuyorsak işte o ücretsiz reklamlara tıklayan yatırımsız üyeler sayesinde geldi. Onlar olmadan da yatırım alırdı ancak büyüyemezdi, her ne şekilde kazanıyorsa bizim paramızla, işte öyle kazanmaya devam ederdi. Ancak şimdi sitenin kendisi de kazanıyor. Bu yüzdendir ki ne yaparsa yapsın ptc üyelerini kaybetmek istemeyecektir.
Yok eğer ben sadece yatırım alayım derdine düşmüşse,ki o da bir ihtimal, o zaman site üye ve trafik kaybına uğrar evet.
Bütün bunların ötesinde asıl kayıbı yaşayacağı risk faktörü aslında şuan kartın kendisi değil geliş süresi.
Bir şekilde insanlara 4-6 hafta gibi bir süre telaffuz edildi. Bunun üzerinden bir hafta geçti. En kötü ihtimalle şubat ayı bittiğinde üyelere kartlar verilmeye başlanmış olmalı. Yoksa asıl büüyk kaybı ve güvenirlik katsayısındaki düşüşü bu noktada yaşar.
Şahsen kendi adıma kartların fee si veya ücretini hiç önemsemiyorum. İsterse kart ücreti 100 usd olsun. Önemli olan dünyanın 4 bir yanına yüzbinlerce kartı en geç 6 haftada ulaştırabilmek.
Bir çok ponzi şeması insanları size kart göndereceğiz diye aldatıyor yani bu kart olayı önemli.
Tamamen öznel düşüncemdir ki ben 5 hafta içinde kartların elimize ulaşacağına inanmıyorum. İnancım sürece etkilemeyeceği için de rahatlıkla kendime ve size telaffuz edebiliyorum.
Üyelerdeki ruh hali ve tepkiler, bu tepkilere karşı yapılan açıklamalar ve oluşan refleksler.
Son 1 haftayı değil son bir kaç ayı gözlemlediğimde banka açma işinin yeni ortaya çıkmış bir fikir olduğu çok belli.
Üzerine onlarca senaryo yazılabilir şuan tam olarak ne olduğu ile ilgili ve Charles ve ekibi dışında da kimsenin tam olarak ne olduğunu bileceğini sanmıyorum.
Kaldı ki ben bununla da ilgilenmiyorum. Bu sebeptir olanlara.
Ancak bir bilgi göze batıyor; hazırlıksız yakalandılar  :g
Ve bir söz verdiler, bakalım sözlerini tutabilecekler mi  ;)

@ibrhmsny , ok da biraz havada kalıyor bunların hepsi :)

Şirket ne kadar büyük ya da kaliteli olursa olsun, konu bu değil.
Reklamı beyin gücümüzle vermiyoruz, yatırım ya da siteye yapılacak yatırımlar için yurt dışı para transferi gerekecek.
Elinimizdeki kartın içine sosisli yapar gibi açıp da para koyamıyoruz.
Bu parayı burada TMS konusuna yazanlar içinde kaç kişi gönderebilecek.

Geri alırken de bir maliyeti var, kartın da var, her hesap hareketinin de var.
Kaç kişi bu kartı almak isteyecek ya da alabilecek.

Biraz işi gerçekte ne oluyor, ne yapınca ne olacak la örtüştürüp, gerçek dünyadaki durumuna bakarak konuşmak lazım ;)

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Ocak 2016, 00:00:36
Admin birkaç saat önce bir açıklama yaptı.
TM World Bank 6 Şubatta açılacak ancak TM kartları için bir tarih veremem dedi. Bunun yanında en kısa süre içinde sürecin tamamlanacağını belirtti.

Bunu yazayım diye girdim konuya da, olumadan yazmayayım dedim, belki yazan olmuştur :)

Yanlız kartların ne zamana adar tüm üyelere dağıtılmış olacağı konusunda net bir zamanlama yok.

Ek olarak ; 12 Şubat a kadar da, yatırımlar için Paypal kullanılmaya devam edilebiliyor.
Yatırılan her para, Paypal hesaplarında 180 gün  boyunca TMS için çekilemez olacak.
Bu da ek bilgi olsun.

Alıntı yapılan: Arwen - 24 Ocak 2016, 04:37:19
$400k yatırım yapabilecek kadar durumum iyi olsa zaten ptc siteleriyle uğraşmazdım emin olabilirsiniz. Arkadaşında dediği gibi biz refler sayesinde ve reklamlara tıklayarak kazanan üyelerdeniz  üyelerden az azda olsa kazanıyordum şimdi onlarda bıraktı ve kaldık ortada reklam bile çıkmıyor sitede ayrıca payza ile uğraşmak istemediği için bırakan üyelerde cabası olacak ve büyük ihtimal payzada onaylanmış hesap olması gerekiyor yani kredi kartı tanımlatmak falan filan.. bende kredi kartıda olmadıgı için trafficmonsoonda içerde kalan paramıda çekemıyorum tm kart olayı zaten başlı başına bir saçmalık milletin işi gücü yok onu alcak.. Büyük ihtimal Tm'de benim için bitti.

Almayın o zaman. Daha kazançlı başka site bulursanız oraya geçin.
Kimse kimseyi hiçbirşey için zorlamıyor.
Beğenmeyenler bırakıyor.

bu da @ibrhmsny arkadaşımıza cevap olsun :D
Kim devam eder kim tıklar, kim bırakır yazısına :D

ibrhmsny

Sizi aramızda görmek ne güzel @ElisaMcCline  :D
Buu uzuuun mesaj neden bana cevap onu anlamadım  :P
Sadece havada kalıyor kısmına katılıyorum çünkü evet her şey ihtimal dahilinde an itibariyle.
Ve diğer yazdıklarına da katılıyorum  :PP
Yalnız küçük bir uyarı yapayım yatırım yapan üyelere. Lütfen yatırım yapmayan üyeye üvey evlat muamelesi yapmayalım ayıp  :g
Yatırım yapmayan üye sana söylüyorum:
O biriktirdiğin para benim  -:)) -:))
Kime bu isyanın  :DD

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Ocak 2016, 16:04:25
Sizi aramızda görmek ne güzel @ElisaMcCline  :D
Buu uzuuun mesaj neden bana cevap onu anlamadım  :P
Sadece havada kalıyor kısmına katılıyorum çünkü evet her şey ihtimal dahilinde an itibariyle.
Ve diğer yazdıklarına da katılıyorum  :PP
Yalnız küçük bir uyarı yapayım yatırım yapan üyelere. Lütfen yatırım yapmayan üyeye üvey evlat muamelesi yapmayalım ayıp  :g
Yatırım yapmayan üye sana söylüyorum:
O biriktirdiğin para benim  -:)) -:))
Kime bu isyanın  :DD

:))
Bir tek senin mi yahu :D Bütün yatırım yapanların :D

E sen yazmışsın, ben de sana cevap yazdım ala ala :D
Bir sürü kişi kart olayından uzak kalacak :) Ve dediğim gibi, yatırımcılar da buna dahil :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Ocak 2016, 16:06:32
:))
Bir tek senin mi yahu :D Bütün yatırım yapanların :D

E sen yazmışsın, ben de sana cevap yazdım ala ala :D
Bir sürü kişi kart olayından uzak kalacak :) Ve dediğim gibi, yatırımcılar da buna dahil :)
Karttan başka seçenek bırakmayacak admin. Yatırımcı nasıl uzak kalsın.
Seve seve alacağız o kartları  :g

enderege

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Ocak 2016, 16:08:19
Karttan başka seçenek bırakmayacak admin. Yatırımcı nasıl uzak kalsın.
Seve seve alacağız o kartları  :g

Adam 3-5 paket alabilmişse fazlada alma imkanı yoksa ve kartın masrafını, gelen paranın fee sini vs. sini  paketin karı karşılamıyorsa neden kart alsın?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: enderege - 24 Ocak 2016, 16:14:05
Adam 3-5 paket alabilmişse fazlada alma imkanı yoksa ve kartın masrafını, gelen paranın fee sini vs. sini  paketin karı karşılamıyorsa neden kart alsın?
Ana parayı kurtarmak için  -:))

Coulers79

Zorla güzellik olmaz. ninja Bu admin dediğin Charles ise salla gitsin. :PP
O kadar kesin cümleler kuruyorsunki bu sadece hayal tüccarlığına benziyor.
Payza ödemeleri bir ay sürsün zararım azalır ama ödeme alabilirsek tabii.