Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Şubat 2015, 23:59:53
Arkadaşlar selam; Nihayet ödemeleri ticketları vs bitirdim geldim. Dünkü konuya cevap yazan tüm yabancılara 1 hafta diamond uyelık vermiştim. Türk arkadaşları bugune saklamıştım. Onlarıda şimdi bitirdim sanıyorum. Arada unuttuğum gözden kaçan var ise lütfen söylesin.
Standart üyeliklere 1 hafta Diamond uyelık ekledım, Golden olanlara müdahe etme şansım yook üzgünüm, üyeliğini yükseltirsem 7 gün sonra standarta düşer, o yüzden PB kısmına 4 dolar ekledim. Zaten diamond olan arkkadaşların PB kısmına da 3,75$ ekledim. Çünkü var olan üyeliğin süresini uzatma gibi bir seçenek yok admin panelinde :(
Eksik kalan yanlış olan bişi var ise lütfen burdan bildirin, tamamlamaya çalışırım.
Ben ilk üyelerdenim. İnsan reflerimi ve kazancımı kanıt olarak sunarım :DD Ama titaniumum nisana dek, ne yapabiliriz ???

tayfunxl

konu tecnoclix ama burdasınız sorayım, nexiaclixte golden de 900 rr den sonra maximum a ulaştınız diyor bir daha ne zaman 900 rr daha alabileceğiz ve upgrade tablosundaki direkt referal komisyonlar gelmedi alt üyelerimin hepsi yatırım yaptı  (hp) (hp) (hp)

fzthkurmaz

merhaba rent ref lerden ilk tıklar geldi yalnız bir şey dikkatimi çekti site admini bunu açıklarsa sevinirim . toplam 29 ref tıklamış ve autopay den 0.377 dolar kesilmiş buda demek oluyor ki günlük ref maliyeti outopay açıkken 0.377:29=0.013 dolar oysaki normal satın alınsa günlük 1 ref maliyeti 0.0067 buda demek oluyor ki autopay açmak ref maliyetini yaklaşık 2 kat arttırıyor normalde %20 indirim(0.00506 gibi bir maliyet ref başı bu şekil hesaplanmış olsaydı 0.147 dolar kesilmesi gerekti ) olurdu bu sistemde ki hatadan mı kaynaklanıyor merak ettim hemen autopay i kapatıyorum ... teşekkür ederim ....

rota26

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Şubat 2015, 01:55:47
Arkadaşlar selam. Bugune özel aklıma gelen, güzel olduğunu düşündüğüm bir promosyon paylaştım TecnoClix te promotions kısmında. ilk 250 dedım fakat buradaki arkadaşlara söz verdiğim için siz bu 250' nin dışındasınız 15' er günlük diamond üyelik vereceğim Pazar günü başlatacağım üyeliklerinizi. Zaten diamond olan var ise de üyelik bedelinin yarısını PB aktarım yapacağım. Bu güzel fikir için ufukoya teşekkür ederim. Fikir ufuko'nundur, sadece Peace at home, peace in the world kısmını ben ürettim.

ben varım. hala standartım

gaddar

Varsa referans linki verecek öğrenci arkadaşlardan alabilirim :P yine 5-10 dolar kazandırırız hiç yoktan iyidir :)

tayfunxl

RR ler dr lerden daha çok kazandırıyor :)

gaddar

Elbette ki ama şimdi başka reklamlardan tıkladığım oldu yabancı birisi olabilir 10 da olsa 20 de olsa ona neden kazandırayım ki burda TÜRK arkadaşlarımız varken :)

gaddar

Zaten Nihat beyin 3 sitesinde de nerdeyse 150 dolar yatırım yapmış olucam yarına kadar istatistikleri de paylaşırım amaç TÜRK kazansın yabancı forumlarda nasıl bize intibaa etmezlerse anında banlarlarsa , onlara mı para kazandırıcam :)

rota26

Alıntı yapılan: gaddar - 15 Şubat 2015, 10:40:42
Zaten Nihat beyin 3 sitesinde de nerdeyse 150 dolar yatırım yapmış olucam yarına kadar istatistikleri de paylaşırım amaç TÜRK kazansın yabancı forumlarda nasıl bize intibaa etmezlerse anında banlarlarsa , onlara mı para kazandırıcam :)

konuyu tanıtan arkadaşın linkindende  üye olabilirsin

richman

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Şubat 2015, 01:55:47
Arkadaşlar selam. Bugune özel aklıma gelen, güzel olduğunu düşündüğüm bir promosyon paylaştım TecnoClix te promotions kısmında. ilk 250 dedım fakat buradaki arkadaşlara söz verdiğim için siz bu 250' nin dışındasınız 15' er günlük diamond üyelik vereceğim Pazar günü başlatacağım üyeliklerinizi. Zaten diamond olan var ise de üyelik bedelinin yarısını PB aktarım yapacağım. Bu güzel fikir için ufukoya teşekkür ederim. Fikir ufuko'nundur, sadece Peace at home, peace in the world kısmını ben ürettim.

15'er günlük demişsiniz ama üyelik bende 1 hafta gözüküyor :(

Birde ben  bu promosyondan yararlanmak istiyordum bittimi bugün geçerli değilmi ???