Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Dediğim sebebe istinaden ayırmak zor paypaldan ama bu şekilde koyayım ben :)

Ufuko

200 civarı Bot RR 2 gündür tıklamıyor. Tıklar düşüşe geçti, anlamadım  ???

fzthkurmaz

avg:2.5 civarıyken bugün 2.00 oldu siteye harcama yaptıkca ref aldıkça avg düşüyor bekleyem hele yine düşecek mi yoksa admin paraya mı sıkıştı hayırlısı bakalım ...

Ufuko

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 21 Şubat 2015, 23:30:00
avg:2.5 civarıyken bugün 2.00 oldu siteye harcama yaptıkca ref aldıkça avg düşüyor bekleyem hele yine düşecek mi yoksa admin paraya mı sıkıştı hayırlısı bakalım ...
Gerçek kullanıcı olan RR'ler tıklamıyor olsa tamam derim de botların tıklamaması garip.

tayfunxl

tecnoclix de kazanç digerlerine göre yarı yarıya az , durum hepimizde aynı , günlük kazanç da cok geriledi , clixtoclix ve nexia ya aynı yatırımı yaptım iki katı kazandırıyor, tecnoyu paket bitince bırakmayı düşünüyorum

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Şubat 2015, 23:31:38
Gerçek kullanıcı olan RR'ler tıklamıyor olsa tamam derim de botların tıklamaması garip.
Hocam bı ekran görüntüsü atabılır mısın ben admın panelinden tıklamayanları seçemiyorum. bi sıokıntı varsa çözelim hemen.

fzthkurmaz

bence 0 tıklayan yokturdur avg düşmesinden dolayı yazmış olabilir ... sanırım bundan sonra 2.00 ve altı olur avg neyse bakalım ne olacak ilerleyen günlerde hayırlısı olsun bakalım

Lespuxx

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 22 Şubat 2015, 00:26:42
bence 0 tıklayan yokturdur avg düşmesinden dolayı yazmış olabilir ... sanırım bundan sonra 2.00 ve altı olur avg neyse bakalım ne olacak ilerleyen günlerde hayırlısı olsun bakalım

Bence tum sitelerde sabit bir rakam olmali :) ve bu rakam 2 nin uzerinde olmali mutlaka cunku suan clixadd 2 avg de sabit clixtoclix ve nexianin 2.5 avgnin bile uzerinde oldugunu biliyoruz. Tecnoda 2 nin uzerindeydi hep. Eger bir ortalama avg degeri alinip tum sitelere uygulanirsa bence 2 nin uzerinde olur. En azindan simdilik :)

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 22 Şubat 2015, 00:11:40
Hocam bı ekran görüntüsü atabılır mısın ben admın panelinden tıklamayanları seçemiyorum. bi sıokıntı varsa çözelim hemen.
Hepsini ekrana alamıyorum. En son ayın 19'unda tıklama yapmış botlar var.
Bot olduklarını nerden biliyorum derseniz referans numaraları uzun, gerçek RR'lerin numarası kısa.

Bu şekilde 4 sayfa var.
[spoiler][/spoiler]

Lespuxx

AVG'lerdeki düşüş onları etkilemiş olabilir... Eğer toplu olarak RR tıklamaları herkesinki kadar bir AVG'ye sahipse normal gibi görünüyor. Tabi Nihat Bey baksın yine ne olur ne olmaz :)