neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: drogba - 07 Mart 2013, 14:55:30
FilmsizKalma sen ne çakalsın varya :) hakandandan gerikalır yanın yok. dur bende bir reklam yapayım

en baba site nasıl olsa yatırımsız kazandırıyor zarar 0 sıfır. ......... buyurun refli linkim . alt üyem olanlara ileride baya yüzdeli kampanyalarım olacaktır duyurulur

edt: bu arada bölüm neo bölümü yorumsuz bırakmayalım  :P neo nun en büyük rakibi bu site olacak ileride ona göre neo hakkında önemli bir konu.
ohooo iyice işi reklama vurdun ama benim refli linkim yokki :)) naptım ben ödeme kanıtlarında bile link vermem adetim değildir kimsenin kulanmak istemediği 2 siteyi imzama ekledim sadece :g :g refle işim yok dediğim gibi görev aşkına millet daha çok kazansın siz işi çirkinleştirmeye başlıyorsunuz bence :) ref arayanda imzanızdaki tiny rekalmı ilede işin boyutu   değiştiren siz oluyorsunuz :)

FilmsizKalma

Ortada çakallık göremedim?? Yatırımsız demişssinizde yatırımsız nasıl kazanacksınız clixfairden??
Refi babanın hayrınamı verecekler?

Benim bu forumdan 1 adet refim var oda nasıl geldi bilmiyorum :P  Çok sağolsun varolsun..
Bence ref linkin editle konuyu tanıtan arkadaşla bir haksızlık olmasın.

Clickfairde çok güzel bir havuz açardım da bazı durumlarda paranın önüne geçiyor dostluklar arkadaşlıklar..İlk gece kazandırıdığınızın %75 i ni ay sonunda geri vereceğeim deseydim eminim çok gelen olurdu..

drogba

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Mart 2013, 15:03:59
ohooo iyice işi reklama vurdun ama benim refli linkim yokki :)) naptım ben ödeme kanıtlarında bile link vermem adetim değildir kimsenin kulanmak istemediği 2 siteyi imzama ekledim sadece :g :g refle işim yok dediğim gibi görev aşkına millet daha çok kazansın siz işi çirkinleştirmeye başlıyorsunuz bence :) ref arayanda imzanızdaki tiny rekalmı ilede işin boyutu   değiştiren siz oluyorsunuz :)

filmsizkalma yapmış sen değil eklicem zaten imzama tinirul ile yaparım yine.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: drogba - 07 Mart 2013, 15:06:53
filmsizkalma yapmış sen değil eklicem zaten imzama tinirul ile yaparım yine.
İmzamızdanda link kaldıralım istersen?

drogba

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Mart 2013, 15:06:46
Ortada çakallık göremedim?? Yatırımsız demişssinizde yatırımsız nasıl kazanacksınız clixfairden??
Refi babanın hayrınamı verecekler?

Benim bu forumdan 1 adet refim var oda nasıl geldi bilmiyorum :P  Çok sağolsun varolsun..
Bence ref linkin editle konuyu tanıtan arkadaşla bir haksızlık olmasın.

Clickfairde çok güzel bir havuz açardım da bazı durumlarda paranın önüne geçiyor dostluklar arkadaşlıklar..İlk gece kazandırıdığınızın %75 i ni ay sonunda geri vereceğeim deseydim eminim çok gelen olurdu..

onu bende düşündüm hatta buradan kimse arkadaşım olmadığı halde birine danıştım ayıp olurmu nedersin diye ayıp olabilir dedi ve yapmadım vazgeçtim. ki benim arkadaş çevrem yok bu sitede hani ayıp olacak bir durum yoktu :)

drogba

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Mart 2013, 15:08:02
İmzamızdanda link kaldıralım istersen?

valla kaldır :D::D ben koyacam çünkü rakip istemiyorum.

hakanatik01

çakallığı ispatlıycam dur :P

hakanatik01

çakallık lafı ağır olur çakallıksa benim için 2 hesap en büyük çakallıktır insan neden bir forumda 2 hesaba ihtiyaç duyar?? :)  birşey ekleyeyim kim çakallık yapıyor forumdakiler karar versin ;) 1 yerde 2 hesap kullanan kişiden hep şüphelenmişimdir şahsınıza karşı değil genel olarak bir durum :)  çakallık lafı için özür dilemelisin bence;

Uniquehero [bizim forumdaki],drogba[probuxtaki sitatiskleinede bakabilrisiniz :P bu siz değilseniz  :g] istatistikleri eklemedim probuxtan alıntı yaptım reklam yapayım biraz probux için :D refli linkimi bilen biliyor :P
istatistikleri iki yerdede yayınlamasan sen değilsin diyebilirdim belki ama yooo :) uzatmadan bol kzançlar cümleten clixsense,neo,pro yada X site olsun farketmez yeterki bizler kazançlı çıkalım önemli olan bu ister neodan ister clixsense de kazanın önemli değil :)

drogba

hahaha o ben değilim canım benim :D o kişide bana gelip nickimi sormuştu hayırdır dedim benim nickim probuxta drogba dedi :D:D:D:D:D. adamında günahını almışın git özür dile bari.

hakanatik01

pei sitatistik paylaşayım goldenı bile aynı gün almanızda büyük rasatlandı avglerinziin bile aynı olmsaıda ilginç :) gokovice ortak diye hitap eden tek kişide forumda uniq prodada drogba :)
geliyor resim 1 minute:)