Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enginn_

lespux hocam burada kimse nihat bey ile ilgili olumsuz bir duruma değinmiyor.  ciddi yatırımı olan arkadaşların da endişe ve kaygı duymasından daha doğal bir durum olamaz.

paragelsinde

Alıntı yapılan: Lespux - 25 Şubat 2015, 10:17:58
Ben nihat beyin yerinde olsam buraya gelip hic bir sekilde bilgisi olmadan yorum yapanlari egerki sistem kurtulursa zararlarini verip defederim.

o kadar katı olmaya gerek yok bence hocam sonuçta nihat bey iyi niyetli olduğu için bu foruma girdi ve bilgi verdi. zaten bilgi vermese bile sitenin tasarım tanıtım ödemelerinden dolayı herkes üye olacaktı.
diğer türk admin olan bir sürü ptc sitesi var gelip tenezzül bile etmedi . iyi niyet kurbanı diyelim ona :).

Lespuxx

Alıntı yapılan: demre - 25 Şubat 2015, 10:24:58
o kadar katı olmaya gerek yok bence hocam sonuçta nihat bey iyi niyetli olduğu için bu foruma girdi ve bilgi verdi. zaten bilgi vermese bile sitenin tasarım tanıtım ödemelerinden dolayı herkes üye olacaktı.
diğer türk admin olan bir sürü ptc sitesi var gelip tenezzül bile etmedi . iyi niyet kurbanı diyelim ona :).

Aynen oyle alinti yaptiginiz mesajimin sonunda da soyledigim gibi...

tayfunxl

Lespux@ a katılıyorum ve Nihat beyin kurduğu bu güzel PTC sitelerinin zarar görmeden hızla büyümesini ümit ediyorum. inşallah türkiyenin dünyaya açılan büyük bir sitenin başlangıcı olur , bu sıkıntılar geçici sonuçta , Nihat bey de bu muazzam yapıyı korumaya . Kendisine geçmiş olsun. Sorunları elbet çözer , başarılar.

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 10:21:21
lespux hocam burada kimse nihat bey ile ilgili olumsuz bir duruma değinmiyor.  ciddi yatırımı olan arkadaşların da endişe ve kaygı duymasından daha doğal bir durum olamaz.

Millet bas bas bagiriyor hocam uzulmeyecegiz kadar diye.
Kaybederseniz kafanizi duvarlara vurmayacaginiz kadar diye.
Para elinizden ciktiktan sonra sizin degil diye.

Tecrubeli insanlari dinlemeyenler kendileri tecrube etmek zorundalar. Endise duymayi kendileri istediler.
Benim de clixadd.com a 470$ yatirimim var ama elimden birsey gelmiyor bekliyorum...

250$ cebimden cikti 220$ da clixtoclixten kardi. Nihat bey dedigi gibi siteler cokerse 250$ ya da esdegeri TL yi hesabima yatiracagini herkesin zarari karsilanacak diyerek soyledi zaten... Kurcalamaya gerek var mi ? Yok...

Lespuxx

Alıntı yapılan: tayfunxl - 25 Şubat 2015, 10:27:12
Lespux@ a katılıyorum ve Nihat beyin kurduğu bu güzel PTC sitelerinin zarar görmeden hızla büyümesini ümit ediyorum. inşallah türkiyenin dünyaya açılan büyük bir sitenin başlangıcı olur , bu sıkıntılar geçici sonuçta , Nihat bey de bu muazzam yapıyı korumaya . Kendisine geçmiş olsun. Sorunları elbet çözer , başarılar.

Yapici mesajiniz icin tesekkurler. Herkes sizin gibi mesaj yazabilse keske...

paragelsinde

enginn_ hocam merak ettim . clixtoclix te crayz üyelik ve 14. ödeme (79$)almış gözüküyor ayrıca 0,200 den macro ads reklamınız var. forum istatistik kısmında ref ve diğer bilgileriniz olmadığı için soruyorum merak ettim. ne yatırdınız ne kazandınız site açıldığından bu yana . istatistik paylaşımınız açık olsa hepsi ortaya çıkardı zaten de...

enginn_

hocam nexiaclix yatırdığımı aldım. tecnoclix te ise 80 $ kar ettim. ama clixtoclix te 420$ zaradayım şua an itibariyle. içeride bekleye ödemeleriimi alabilsem. bu durum değişecekti. çünkü şu an içeride bekleyen 45$ civarı ödemem var.

hakanatik01

Bu sıkıntılar geçici falan değil paypaldaki paraya göre maalesef yanlış düşünüyorsunuz  birde dİğer türlüde düşünün arkadaşlar sadece paypala atıyorsunuz sanki suçu genede içerdekine göre (10K ) para kimseye yetmezdi en çok 2 gün dayanırdı o para , sonrasında yatırımda yapılmayacak ki sizler artık kaymak yiyecektiniz yani içerdeki parayı döndür dur bunu kaç kişi yapacaktı birde o var ,eenginn?,tayfun,gaddar,lespux,demreyi bilmiyorum,sameen yada şöyle diyeyim sırf bizim forumda bulunan arkadaşların bile yatırdıkları şu anda paypalda bulunan kadar değil mi yada alacaklarına yakın diyelim ? Yani adminin yaptığı aslında hala sizlerden topladığı paraları döndürmekten başka birşey değil :) Kaç para yatırdınız bir hesaplasanıza bu paypalın el koyduğu para diye düşünün  zaten o sizin paranız sırf siz mi yatırım yaptınız bu siteye ? kaç kişi yatırım yaptı yani hiçbirşey yapmadan DR bile bulmadan sadece RR ile  bu kadar kazandırarak ne kadar ayakta kalmasını bekliyordunuz ki ? Açık açık hepiniz bu kadar uzun gitmeyeceğini  biliyordunuzda bence söylemek istemiyordunuz ama kısa sürede yüksek kazanç tatlı gelebilir tabiki herkesin kendi kararıydı bu ,PTClerin çalışma mantığı belli verilen sözlerle birşeyler olsa sizce SCAM PTC olur muydu ?

enginn_

pardon 450 $ civarı ödmem var bekleyen.