Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enginn_

dispute açmak çözüm değil burda nihat beyin iyi niyeti var. çakma bi takip no iletse dispute açan bi şey alamaz. paypal sanal ürün olduğu için iadeyi reddediyor. admin iyi niyet sergilemiş...

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 12:06:17
dispute açmak çözüm değil burda nihat beyin iyi niyeti var. çakma bi takip no iletse dispute açan bi şey alamaz. paypal sanal ürün olduğu için iadeyi reddediyor. admin iyi niyet sergilemiş...

Dispute acan kisi simdi 45$ kardayim diye seviniyodur...

eyupuzmez

İade talebinde okuduysanız eğer, sizden gelen paranın iadesini verebilir diye bir metin var. İsterseniz halen geçerli kimsenin hakkını yemek istemiyorum. İade açın bende sizin yaptığınız gibi hemen iademi yapıyım.

Ben kendim böyle bir davranış sergiledim. Reel hayatta o kadar çok kazık yedim ki. En basitinden 4 yıl çalıştığım yerden 2.500 lira içeri girdim. Bu basiti daha davalık olan işlerimde var.

Ben kuzenim vasıtasıyla geldim sitenizde onun benden daha büyük içeride şuan parası var. İnş işlerinizi yolunuza koyarsınız. O Zaman belki tekrar görüşürüz.

İade talep atın gönderiyim. 

eyupuzmez

Alıntı yapılan: Lespux - 25 Şubat 2015, 12:07:39
Dispute acan kisi simdi 45$ kardayim diye seviniyodur...

Hee hiç sorma işi gücü bıraktım 45 doları nasıl yesem diye düşünüyorm

hakanatik01

Ben gene farklı düşünüyorum :) bence sizinkileri ödesin forudmaşlar dışındakiler önemli değil benim açımdan :P Nihat beyin yazılı olan ilk mesajınızı hatırlıyormusunuz ? pazartesiyi bekleyelimdi ve sorun çıkmıştı gene sorun çıkabilir mi ,kesin mi ? Tamam Cumayı da beklesinler ama sadece bu forumdakilerle olacak iş değil siteleriniz de 10k-15k üye olsa yarısı Türk olsa kaçı bu forumu takip edipte bekleyecek dispute açan olacak Cumayı beklemenin pek anlamı yok arkadaşlar fazlalıkta istemiyor bekleyen ödemeleri istiyorlar anladığım sorunlarınız düzeldiğinde sitenize zaten devam edecekler  ,kredi kartınızda limitte var onlarınkini yollayın gerisi cumaya kalsın bizim için önemli olan forumdaşlar sizde zaten ödeyeceksizin madem yazın siteleriniz de ödemeler cuma yapılacak diye olsun bitsin.

sametseven

Alıntı yapılan: eyupuzmez - 25 Şubat 2015, 12:07:51
İade talebinde okuduysanız eğer, sizden gelen paranın iadesini verebilir diye bir metin var. İsterseniz halen geçerli kimsenin hakkını yemek istemiyorum. İade açın bende sizin yaptığınız gibi hemen iademi yapıyım.
Bence iade falan açılmasın. Paypaldan arkadaş yoluyla 45$'ın gönderilmesi ve sorunun çözülmesi taraftarıyım

eyupuzmez

Gönderdim. Hesabınızı kontrol edebilirsiniz.

Lespuxx

Alıntı yapılan: eyupuzmez - 25 Şubat 2015, 12:08:56
Hee hiç sorma işi gücü bıraktım 45 doları nasıl yesem diye düşünüyorm

Bilmiyorum artik hocam eger haberdarken boyle birsey yaptiysaniz seviniyor olabilirsiniz...

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 12:09:21
Ben gene farklı düşünüyorum :) bence sizinkileri ödesin forudmaşlar dışındakiler önemli değil benim açımdan :P Nihat beyin yazılı olan ilk mesajınızı hatırlıyormusunuz ? pazartesiyi bekleyelimdi ve sorun çıkmıştı gene sorun çıkabilir mi ,kesin mi ? Tamam Cumayı da beklesinler ama sadece bu forumdakilerle olacak iş değil siteleriniz de 10k-15k üye olsa yarısı Türk olsa kaçı bu forumu takip edipte bekleyecek dispute açan olacak Cumayı beklemenin pek anlamı yok arkadaşlar fazlalıkta istemiyor bekleyen ödemeleri istiyorlar anladığım sorunlarınız düzeldiğinde sitenize zaten devam edecekler  ,kredi kartınızda limitte var onlarınkini yollayın gerisi cumaya kalsın bizim için önemli olan forumdaşlar sizde zaten ödeyeceksizin madem yazın siteleriniz de ödemeler cuma yapılacak diye olsun bitsin.

Olabilir hakan hocam bilemiyorum Nihat Bey ne der nasil dusunur....

eyupuzmez

Gönderememişim. Gün içinde ödenecek