Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

malatyadetay

SANIRIM BURAYA KADAR HERHAKDE...ama bir sıkın tı da olabilir beklemek lazım sanırım biraz daha...

famila63

Nihat bey forumdamı acaba sorun ne zaman düzelecek

Coulers79

Alıntı yapılan: sevendown=Nihat bey - 25 Şubat 2015, 16:19:35
Siteleri kapatıcam. İşten soğudum. Hem PP sorunu nedeni ile hemde yaşadığımız polemikler ve yanlış anlaşılmalar nedeni ile.

Alıntı yapılan: famila63 - 25 Şubat 2015, 15:41:15
ben ayın 11 inde başladım 24,77 ödeme istemişim 2 3 gündür bekliyorum  dispute ne arkadaşlar

www.gelirkapisi.com/paypal/11-adimda-dispute-ve-hak-talebi

voldemort

Alıntı yapılan: famila63 - 26 Şubat 2015, 23:06:15
Nihat bey forumdamı acaba sorun ne zaman düzelecek

Forumda görmedim be kendisini.Mesajlarıma da zaten cevap veermedi.
Sorun derken paypal sorununu diyorsanız,onu bilemem.
Sitelerin tekrar normal haline dönmeyeceği kesin zaten.
Nihay bey'de burada yazmıştı,sitelerinin kapatacağına dair.
Bende zaten 4 sitesinde biriken 150$ civarında ki bakiyemle reklam veriyorum 2 gündür.

fzthkurmaz

nihat bey benim dispute ma şu şekil cevap vermiş ;

Kayıtlarımız, $39,70 USD tutarında 18.02.2015 tarihinde satıcıdan para iadesi aldığınızı gösteriyor. Bu hak talebini satıcıyla görüşerek çözüme kavuşturduysanız, söz konusu hak talebini iptal edebilirsiniz.

Sonraki adımlar

Herhangi bir gelişme olduğunda ya da ek bilgilere ihtiyaç duyduğumuzda 02.03.2015 tarihine kadar sizinle iletişime geçeceğiz .

Bu sorunu çözdüyseniz dilediğiniz zaman bu hak talebini iptal edebilirsiniz.

110.79 dolar toplan yatırım yaptım ve 39.70 dolar ödedim diye cevap vermiş sonucu nolur acaba nihat bey dispute açın demese açmayacaktım zaten ödeme garantisi verdiği için yatırım yapmıştım nolacak şimdi nihat bey ödememizi yapacak mı foruma gelirseniz cevaplayın ne oluyor bu sonuç ne olacak...

Coulers79

Dispute lehine olursa kalan kısmı alırsın gibi, durum normal bekleyeceksin.

hakanatik01

Yeni geldim yazılanları okudum :P Alemsiniz yahu güveniyoruz deyipte dispute açmak olur mu yahu :D Borç verdiğiniz birine güvenipte evine haciz memuru yollamak gibi olmuş güvenipte bu tarz davranan arkadaşlarımız Nihat beye ayıp etmişler.Dispute süresi 180 güne çıkarılmışken güvenipte bu kadar acele etmeniz doğru değil.Nihat bey ödeyeceğim diyor güvenenler disputelerini çekip beklesinler ki  Nihat beyde biraz da olsa sizlerin disputelerine cevap vermekle vakit kaybetmesin ,hiç olmazsa birazda olsa rahatlasın ,güvenmeyenler için yapacak birşey yok zaten onlar Nihat beyin dediği gibi dispute açmakta özgürler. 

Güvenen arkadaşlar  ve güvenmeyenler için sorunda bugün çözülecek sanırım.Sizler için sevindirici bir haber mi,üzücü mü olacak bilemem.Suçu Paypal'a atmanıza gerek kalmadı.Nihat bey kendisine güvenenleri mahçup çıkarmayıp bugün ödemelerinizi yapabilir zira  sitesinde "Payment of Proof" kısmına bakarsanız Clixadd'de Paypal ile ayın 26'sında ödeme yapılmış görülüyor yani ya paypal sorunu çözüldü yada yeni paypal açtı ona para aktarabiliyor.Yabancı adamlara ve bizim forumdan tanıdık tiki93'e ödeme yapıldı gözüküyor.[spoiler](http://clixadd.com/index.php?view=payment_proof
[IMG]http://i59.tinypic.com/wsod1l.png[/img] ) [/spoiler]
Demek ki sizlerin deyimiyle suçlu "Paypal" değil sorun çözüldü ;)
(Bir de yabancılara yapılan ödemelerde paypal adresleri farklıydı.Nihat beyin son yazdıklarına göre sorun ;"Hesabım sınırlı olduğundan dolayı para aktaramıyorum, para iadesi yapamıyorum. kredi kartından para aktaramıyorum hiçbişey yapamıyorum" ise diğer yabancılara ödeme yaptığı paypal hesabı kullanılabilir mi? diğer hesapta yapamadığını bu hesapta yapıp kredi kartından para aktarıp sizlere ödemeleriniz o hesaptan yapılabilir mi ? oraya para yatırmaya engel yok sanırım değil mi ? (webtasarim007@gmail olana ,sınırlanan hesap Nihat beyin adınaydı.Bu hesaplar farklı ödemelere buradan devam edilebilir mi sizce?)

Soruda denmiş ki "Nihat Bey,sadece bizim forumda  açıklama yapıyor.Diğer TÜRK (yabancıları geçtik hadi) arkadaşların zarar edebilecek olması bu konuya yazan başta Nihat Bey olmak üzere kimsenin umurun da değil mi? Nihat beyin sitelerini kullanıp burada bulunan kaç arkadaş var.Zaten disputesini açmış olan açmışken herkesin ödemesi yapılacaksa bu haberin sitelerinin forumlarında artık sitelerin kapanacağı ama herkesin ödemelerinin yapılacağı şeklinde bizzat Nihat beyin ağzından haber edilmesi gerekmez mi neden haber yayınlanmıyor? " (Soruyu samet yazmış sanırım şu kadar sayfada gördüğüm en iyi soruydu tebrikler  :y :y)  ki bence de Nihat bey sitelerinde açıklama yapsa eminim daha çok kişinin kendisine güveni artacaktır ve bu kadar dispute olmayacaktır.Açıklama olmayınca herkes admin kaçtı diye düşünüp dispute açıyordur Nihat bey açıklama yaparsa en azından ortalık biraz daha sakinleşir.Gereksiz yere forumda banlanan TÜRK arkadaşlar olmuş "karakutu" gibi,onlarda haklı çünkü ödeme alamıyorlar ödeme alamadım diye konu açarlar.Haberleri yok ki durum nedir diye açıklama olursa banlanmalarına gerekte kalmazdı Titanyum üyeler yazık birde.

Forumda birbirinize kırıcı olmamak adına güvenmeyenler de gaddar arkadaşımızdan Nihat'beyin telini PM'le alıp (Nihat beyde burada ondan da alınabilir) iletişime geçsinler belki konuşmakla daha kolay çözüme ulaşır birbirinize karşı kırıcı olmazsınız.
Hepiniz için hayırlısı olsun.

@Lespux sen kolay ulaşıyordun bağlantıyıda iyi sağlıyordun :) skype v.s bende olmadığı için,Nihat bey belki görmez sen bu soruları Nihat bey'e ulaştırabilir misin ? Forumlarında açıklama olacak mı ve diğer yabancılara yapılan paypal hesabından ödemelerin devam etme imkanı yok mu şeklinde.Teşekkür ederim;

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Şubat 2015, 11:43:37
@Lespux sen kolay ulaşıyordun bağlantıyıda iyi sağlıyordun :) skype v.s bende olmadığı için,Nihat bey belki görmez sen bu soruları Nihat bey'e ulaştırabilir misin ? Forumlarında açıklama olacak mı ve diğer yabancılara yapılan paypal hesabından ödemelerin devam etme imkanı yok mu şeklinde.Teşekkür ederim;

Tamamdir kendisine bildireyim :) uzun ve guzel mesaj icin ben tesekkur ederim

malatyadetay

ÖDEME İSTEYECEÐİM AMA ÖDeme metotları bölümü boş çıkıyor..ne yapmalıyım beklemeye devam mı..

sametseven

Benim Nihat beye son bir sorum var. Buradan yazayım ki cevaba göre belki diğer arkadaşlarım da yardım ederler. Benim site nexiada pendingte bekleyen 193$ miktarı iptal etse, site kapanmadan ben bununla 400 ref kiralasam, veya ref uzatsam yani bir şekilde harcasam ona katkısı olacak mı? Eğer az da olsa olacaksa ben bu parayı harcayıp desteği vereceğim (a)