RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

lafa bak ya ne diyor :) bu benle kafamı buluyor? Zaten ticketi atarken kullanıcı adı mail giriyorum daha neyin dalgasında..

what is your username? - i am sure we have already given you a 2nd chance already.   

Ne diyor burda ?

ricci

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Mart 2013, 17:08:11
lafa bak ya ne diyor :) bu benle kafamı buluyor? Zaten ticketi atarken kullanıcı adı mail giriyorum daha neyin dalgasında..

what is your username? - i am sure we have already given you a 2nd chance already.   

Ne diyor burda ?

Kullanıcı adını soruyor ikinci bir şans verdiklerine eminmiş, ayrıca filmsizkalma sorunun tamamen komşundan kaynaklanıyor bilgin olsun, daha öncede rewardingde benim başıma geldi, aynı apartman yada bölge içinde farklı zamanlarda aynı ip alma olasılığın yüksek...

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Bana  2. şans felan demişte neyin 2. şansı 1. şansı vermediki..şu anda özel dersten yeni geldim hesabımı açmış.. Ve ticket atmış

final chance - if it happens again you will remain BANNED.  son şans diyor..Ben şimdi buna ne için son şans verdiğini sorunun ne olduğunu sorup üsteleyimmi? ;Yoksa komşudaki hesaba birdaha girdirtmeyimmi?

Yani anlamadım birşey.. Sorayımmı çoklu hesaptan dolayı ban demiştiniz buna sebep olan hesap hangisi diye? Benim refim olmayan komşu varmı diye bakacağımda bu çevredeki çoğu kişi tanıdığım bu işlerle uğraşan mahallenin delisi benim :P

bekeli

Geçmiş olsun FilmsizKalma ;) İnş. bi daha benzer bir durum yaşamazsınız..

FilmsizKalma

İnşallah yaşamam bekeli :( bilmiyorum tam neden kaynaklı onu bilsem ona göre davranır belki önlem alabilirdim..Ancak adminle uzatmaktan çekindim. RR lerin auto rcyle için bugün ticket attım senin bilgin varmı? Faq kısmında bir yazı var ama tam açık değil gibime geldi.

ikose

Ne diyeceğimi bilemedim şimdi ama
Ben Firefox kullanıyorsan ve bu arada crome denediysen bu mesajı alıyorsun
yada Rewardingde benim Google ve Yandexden kaynaklanan bir Multiple hesap  gibi algılanmıştı
Önce Yandexe girip hesabımı çıkış yapıp
crome google gelip çerez temizleyerek modemi de açıp kapattığımda sorun düzelmişti.
Ama sen kullanmıyyorum başka bir şey demişsin  ???
o zaman Ricci  haklı demekten başka bir yol kalmıyor gibi..  :(

FilmsizKalma

İkose senin dediğinde sen sadece sistemden o mesjaı almmışssın ancak ben admine ticket attım ve adam banlandığımı söyledi. eğer tarayıcı kaynaklı bir durum görünse idi sistemden gerçekten banlanmazdım demi :( Valla komşudan zaten ben açtım üyeliği kendim için ..15 senelik arkadaşım hergün yarım saat 1 saat görüşür 2 3 maç pes atarız o arada reklamda tıklarım kendime.. Artık o tıkları yapmayacağım demekki :( Dilerim sorun ordan kaynaklanmıştır ve birdaha yaşanmaz :(

FilmsizKalma

oto Recycle  10 günmüş arkadaşlar zaten yazıyormuş. Faq kısımında gözümden kaçmış. 10 gün tıklamazlarsa irtibata geçin diyor bilginiz olsun.
ayrıca 3 gün tıklamayan bir refi Recycle  etmiştim 3 gün geçti gene tıklamadı :) kader kısmet diyorum ve 10güne bırakıyorum

fkork

ben ödeme talebinde bulunum, sitede tamamlandı yazıyor ama ödeme falan gelmedi.. Normal mi bu durum?