RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: fkork - 19 Mart 2013, 22:54:38
ben ödeme talebinde bulunum, sitede tamamlandı yazıyor ama ödeme falan gelmedi.. Normal mi bu durum?

Ödeme gün içinde geliyor. Anında göndermiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Ya ben bu sitedeki premium hesabın ne gibi bir artı sağladığını anlamış değilim, ne için $30 ödememizi bekliyor admin çözebilen var mı? :) :)

fkork

zaten aradan iki gün geçti... gelmeyince withra history bölümüne baktım, "completed" yazıyor ama ödeme gelmedi...

fkork

Alıntı yapılan: Tolga Can - 19 Mart 2013, 23:00:02
Ya ben bu sitedeki premium hesabın ne gibi bir artı sağladığını anlamış değilim, ne için $30 ödememizi bekliyor admin çözebilen var mı? :) :)

ref kiralama konusunda sınırları zorlamayı düşünenler için düşünülmüş bir şey....

enderege

Alıntı yapılan: fkork - 19 Mart 2013, 23:00:37
zaten aradan iki gün geçti... gelmeyince withra history bölümüne baktım, "completed" yazıyor ama ödeme gelmedi...

O zaman ticket açın.  Bir problem vardır.

fkork

enderege

Alıntı yapılan: fkork - 19 Mart 2013, 23:03:17
o nasıl oluyor?

http://www.clickfair.com/?view=contact&t=new

Buradan.

Payment support deyip yazın. Bende O kadar ingilizce yok. Sizde varsa yazın, yoksa yardım eden biri çıkar.

fkork

orasını bulduktan sonra gerisi kolay ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 19 Mart 2013, 23:00:02

recycle ücreti daha az, kiralık ref sayısında 150 üstüne çıkabiliyorsun, kiralamalar arasında zaman sınırı yok.
Direk reflerin reklam harcamalarından %15 komisyon var.
Reflerin tıklama gelirlerinde bir değişiklik yok.

Alıntı yapılan: fkork - 19 Mart 2013, 23:00:37

Pending de de beklemiyorsa Ticket açın bence.

moonisblack

site forumunu inceledinizmi
reklam vermek %50 indirimli
min deposit 1 den 2.5$ a çıkmış bütün ödeme yöntemlerinde
günlük 4 adet 0.01$ reklam çıkacakmış standart ve premium lara (premiumlara biraz daha fazla extra reklam çıkabilirmiş)
ref geliri elde edebilmek için 4 reklam izleme zorunluluğu getirilmiş
ve bence en güzel haber buydu dr fiyatı 1$ sınırlı sayıda acele edin diyor (bugün 3.6$ clixsense reklamı verdim birikmiş bir rakamdı 1 ref geldi 3.6$ a 1 ref çok pahalı değilmi :D)

hatalı çevirmiş olabilirim ingilizcesi iyi olan bir arkadaş tekrar inceler verdiğim bilgileri düzeltirse sevinirim  O:-)