RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

kiralık refler ne kadar sürede otomatik yenileniyor arkadaşlar 5 tane deneme amaçlı kiralamıştım 2 gündür hiç ses seda yok

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: djsugar - 21 Mart 2013, 01:18:04
kiralık refler ne kadar sürede otomatik yenileniyor arkadaşlar 5 tane deneme amaçlı kiralamıştım 2 gündür hiç ses seda yok

10 gündü sanırım... 2 gün tıklamadılar diye soruyorsan çok zor geçer bu 10 gün ...

djsugar

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Mart 2013, 03:56:55
10 gündü sanırım... 2 gün tıklamadılar diye soruyorsan çok zor geçer bu 10 gün ...
5 gün filense bekleyecektimde  10günse  rcyle yapacaz mecbur

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: djsugar - 21 Mart 2013, 03:58:26
5 gün filense bekleyecektimde  10günse  rcyle yapacaz mecbur

Refler gerçek gibi görünmüyor. En azından bir 4 gün bekle istersen ama yine de sen bilirsin djsugar...
tıklamazlarsa boşuna bekletmiş gibi olmayayım.
Sadece emin olmak istersin ve bundan sonra gerekirse az çok kaç günde recycle edeceğin konusunda daha net bir fikrin olabilir diye de öneri sadece...

bende sonradan tıklamaya başlayan da, baştan başlayıp sonra duran da oldu... En başından beri hiç tıklamayan da var.

djsugar

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Mart 2013, 04:04:56
Refler gerçek gibi görünmüyor. En azından bir 4 gün bekle istersen ama yine de sen bilirsin djsugar...
tıklamazlarsa boşuna bekletmiş gibi olmayayım.
Sadece emin olmak istersin ve bundan sonra gerekirse az çok kaç günde recycle edeceğin konusunda daha net bir fikrin olabilir diye de öneri sadece...

bende sonradan tıklamaya başlayan da, baştan başlayıp sonra duran da oldu... En başından beri hiç tıklamayan da var.
olabilir aslında 4 gün beklemek çünkü  dün bir güncelleme daha getirdiler sonuçta 4 tık yapmak gibi belki ondan dolayıda tıklamamış olabilir 4 tane tıkladım ama güncellemeden önce oldugundan saymamış olabilir.

FilmsizKalma

7. gün bugün 3 refim hiç tıklamadı. 1 tanesini 4. gün rcyle etmiştim. Ne olacak diye oda tıklmadı. artık 10 güne kaldılar:)

FilmsizKalma

Dün gece yatmadan clickfaire erişim yoktu dün gün içindede erişim sorunu yaşadım.Şu anda erişim hala yok sizlerde durum nedir?

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Mart 2013, 10:19:55
Dün gece yatmadan clickfaire erişim yoktu dün gün içindede erişim sorunu yaşadım.Şu anda erişim hala yok sizlerde durum nedir?

Şu an reklamlara tıklıyorum. Bir problem gözükmüyor bende ..

ballondor

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Mart 2013, 10:19:55

bende  de bir sorun yok şmdi kontrol ettim.

FilmsizKalma

temizlikleri yaptım dns leri değiştirdim ama genede girmedi  :)