RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Bu tarz durumlarda, sorunun kaynağını anlamak için burayı kullanabilirsiniz;
http://www.downforeveryoneorjustme.com/

FilmsizKalma

benim ip kaynaklı bir sorun herhalde ne pc , ne tablet nede telefon siteye giremiyor

FilmsizKalma

yok ya herşeyi yaptım girmiyor,bir zamanlar proda olduğu gibi bir durumda sanırım

ElisaMcCline

Sanırım çok yerde reklam dönüyor, ben de de erişim gidiyor özellikle gün içinde.
Dün gece girebildim, ancak genelde erişim sorunum var.

FilmsizKalma

o değilde ben giremedim ya :( tıklamazsak reklam geliride yok :( biri ticket atsa bu konu ile ilgili belki bir açıklama yapabilirler :(

hakanatik01

Hala devam ediyormu ben siteye girebildim ?  sabahta girip tıklarımı yapmıştım siz söyleyince bakayım dedim gene sorunsuz girdi banlanma olayı gibi admin kafayı taktımı naptı :)

FilmsizKalma

yok ya onla ilgili değildir diye tahmin ediyorum neden yine suspended etmesinki ..İp mi mi banladı :P girebileceğim bir yerde yok :) komşu vardı ordada diğer hesap var gerçi ban olayından snra girilmedi ancak ip cash temizliği yapıp bile girmem ordan.. bakayım birşekilde başka bir yerde :(

abcb

FilmsizKalma istersen ticket atıp sorayım
Gerçi bende hesabıma girebiliyorum ama faydası olabileceğini düşünürsen hemen yazarım

FilmsizKalma

valla bir atabilirsen iyi olur zaten hemen dönüyorlar en azından benim suspended işlerime bu saatlerde hemen dönmüşlerdi. istersen ip mide vereyim özelden.bu ip den online olamıyor diye bir sorarsın.

abcb

Tabiki yazarım hemen  :) ip ni pmden gönderirmisin