Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hege

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Ocak 2017, 21:56:39
Bu yazdığım mesaja bir cevap daha yazarsan forumda 4 adet mesajın olacak ve özel mesajlara cevap verebileceksin. Bir adet daha yorum yap konuma ve özelden bana cevap yazmaya çalış. Sorun düzelecektir.
ok. sagol hocam.

yasin 83

Bu da bugün ki  aldığım ödemenin kanıtı arkadaşlar. Bu ay sitede ödemelerin başlamasıyla birlikte her şey eski halini aldı.  Site komisyon ödemelerini anında yapıyor. Diğer ödemeleri ise ayda 2 defa yapıyorlar. Bu ödeme tarihleri de ayın 1-3 ve  16-18'i arasına denk geliyor. Belirlenen bu ödeme tarihlerinde her üye ödemelerini çekebilecektir. Bu siteye ben yaklaşık olarak 151 gün önce ilk yatırımımı yaptım ve hala daha ödemelerimi almaktayım. Siteyi denemek isteyenler konumda ki açıklamaları okuyarak yatırım yapabilirler. Takıldığınız noktada bana danışırsınız ve gerekli yardımı görürsünüz. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. İyi forumlar iyi kazançlar dilerim.

xxxxxxxxxxx

Darkbiohazar

yasin 83

Alıntı yapılan: Darkbiohazar - 16 Ocak 2017, 00:48:43
Su anda cekim yapamıyor muyuz ?

Site saatine bakarsan bizim saate göre geri olduğunu anlarsın.  Yani siteye göre daha da ayın 15. gününü yaşıyoruz. Zaman farkı bizim saatimizle eşleştiği vakit çekim yapıyor olabileceğiz. Bende yeni çekim sistemine daha yeni yeni ayak uyduruyorum. Gün içerisinde ödememi talep edebilirsem konu üzerinden bilgilendirme yapacağım.  :)

yasin 83

Ödeme seçeneği aktif edildi. 3 gün içerisinde ödemelerinizi talep edin!

alihanfb

Sitenin support ekibine Türkçe eklendi.Bundan sonra sorularımızı Türkçe sorabiliriz  :y

oguzdemir39

Selam arkadaşlar,

Benimde bu sitede yatırımım var. Benim alt üyem 1000 dolar yatırım yaptığında bana günlük getirisi ne kadar olur? Yada recyclix gibi bir kerelik ödemeye mahsus belli bir komisyon mu veriyorlar?

Teşekkürler.

Herkese Bol kazançlar...

yasin 83

Alıntı yapılan: oguzdemir39 - 16 Ocak 2017, 23:44:34
Selam arkadaşlar,

Benimde bu sitede yatırımım var. Benim alt üyem 1000 dolar yatırım yaptığında bana günlük getirisi ne kadar olur? Yada recyclix gibi bir kerelik ödemeye mahsus belli bir komisyon mu veriyorlar?

Teşekkürler.

Herkese Bol kazançlar...

Oğuz konu sahibi olarak sana cevabı ben vereyim. 1000 dolar yatırımdan bir kereye mahsus 50 dolar komisyon alırsın. Bu komisyon sana günlük olarak yansımaz. Yani tek seferde ödenir. :)

oguzdemir39

Alıntı yapılan: yasin 83 - 17 Ocak 2017, 00:09:45
Oğuz konu sahibi olarak sana cevabı ben vereyim. 1000 dolar yatırımdan bir kereye mahsus 50 dolar komisyon alırsın. Bu komisyon sana günlük olarak yansımaz. Yani tek seferde ödenir. :)

bilgilendirme için teşekkürler  :)

zfralv

Alıntı yapılan: yasin 83 - 11 Ocak 2017, 15:11:02
- Her kullanıcı ayda 2 defa ödeme talebinde bulunabilecektir.. Tarihleri de şunlardır. Ayın 1-3 ve 16-19 arası.

Bu uyarına bir ek,1-3 veya 16-18 tarihlerinde 1 kere çekebiliyorsunuz,benim gibi 16-18 arası iki çekim yapayım derseniz ..... çekemiyorsunuz :)