CLIXSENSE KAMPANYASI (.........)

Başlatan bilge8408, 07 Eylül 2011, 20:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Kasım 2011, 23:08:09
Alıntı yapılan: yingyang16 - 30 Kasım 2011, 17:49:55
Para parayı çekermiş,Türk üyelerde Türk üyeleri :D :D

Openbux dan alt ref gelmiyor diye üzülürken bugün Türk biri openbux dan alt üyem olmuş :D  O kadar yabancı üyenin içinden 1 tane Türk üye gelsin hayreet yanii :D :D Ya benim Türk olduğumu anlayarak üye oldu yada bendeki alt üyelerin Türk olması onu çekti 8)  :D
Boşverin hocam, en azından ref gelmiş :D
Hmm tabii TR ye kısıtlamanın yeni kalktığını da düşünürsek, ihtimallerde TR bir ref gelme olasılığı da zaten daha yüksek aslında ... :)

Yingyang sayesinde TR PTC kullanıcılarını tanıyorum ben :) Meğersem 3-5 kişiden ibaret değilmişiz :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 30 Kasım 2011, 23:57:17
Yingyang sayesinde TR PTC kullanıcılarını tanıyorum ben :) Meğersem 3-5 kişiden ibaret değilmişiz :)

Oldukça kalabalık bir kitle var aslında, PTC sitelerinin forumlarına pek uğramıyorlar sadece...
Bu forumda bile, üye oldukları sitelerin forumlarına hiç uğramayan bir sürü kişi var ki, çoğumuz nispeten daha tecrübeliyiz :)

universitely76

Forumlara uğramadan ptc siteleriyle ilgilenmek mi? Aslaa :D

Site hakkındaki genelde tüm bilgileri forumlardaki haberlere göre değerlendiriyorken forumlara girmeden bu işi yürütmek sisli bir havada yol almaya benzetilebilir.

Hemen gerçek bir olay ile örneklendirirsek; FilmsizKalma adlı arkadaşımızın refi olduğum OceanClix adlı sitede bir kaç gündür server yavaşlığından dolayı tıkları yapmakta zorluk çekiyordum, ayrıca bu yüzden foruma girmiyordum. Şimdi bir gireyim dedim, ne göreyim ::) tüm forum yine scam mesajlarıyla dolmuş, aynı mesajı spam olarak her yere yapıştırmış elin adamları.

Girip bakmasam hala devam edecektim fix reklamları tıklamaya  :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 01 Aralık 2011, 00:17:06
Forumlara uğramadan ptc siteleriyle ilgilenmek mi? Aslaa :D

Site hakkındaki genelde tüm bilgileri forumlardaki haberlere göre değerlendiriyorken forumlara girmeden bu işi yürütmek sisli bir havada yol almaya benzetilebilir.

Hemen gerçek bir olay ile örneklendirirsek; FilmsizKalma adlı arkadaşımızın refi olduğum OceanClix adlı sitede bir kaç gündür server yavaşlığından dolayı tıkları yapmakta zorluk çekiyordum, ayrıca bu yüzden foruma girmiyordum. Şimdi bir gireyim dedim, ne göreyim ::) tüm forum yine scam mesajlarıyla dolmuş, aynı mesajı spam olarak her yere yapıştırmış elin adamları.

Girip bakmasam hala devam edecektim fix reklamları tıklamaya  :)

Scam sitelerden sorumlu yingyang hocamıza duyurulur :)
Geçmiş olsun...

Universitely,
OceanClix konusuna da yazarsan sevinirim ;)
Mesela burada da gelip sadece üye olduğu sitenin konusuna bakıp gidenler var :D

sterious

Ben 2 aydır nerdeyse yardırıyorum bizim uplinedan hayır yok demek ki : ) hayır kendiside kazanacak su  an ki tıklamam 1075 olmuş dahada devam ediyorum. Herkese bol kazançlar : )

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterious - 16 Ocak 2012, 06:29:54
Ben 2 aydır nerdeyse yardırıyorum bizim uplinedan hayır yok demek ki : ) hayır kendiside kazanacak su  an ki tıklamam 1075 olmuş dahada devam ediyorum. Herkese bol kazançlar : )
Buradan biriyse aranızı buluruz :)
En azından çalışırız :)

sterious

heralde burdan biri galiba öyle tahmin ediyorm : ) Upline değişim varsa yapabilirim yani : ) neobux dada clixsense de 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterious - 16 Ocak 2012, 06:40:46
heralde burdan biri galiba öyle tahmin ediyorm : ) Upline değişim varsa yapabilirim yani : ) neobux dada clixsense de 

Tahmine gerek yok. Sponsorunuz upline ınız ve bilgisi yazar zaten clixsense affiliate alanında :)
http://www.clixsense.com/en/Affiliates

sterious

[Turkey] kolaykazanc uplinem da burda nick i farklıdır belki diye dedim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sterious - 16 Ocak 2012, 06:58:01

[Turkey] kolaykazanc uplinem da burda nick i farklıdır belki diye dedim.

Forumdan arkadaşımız evet.. Ama bu nickle buradan üye olmuş olamazsınız.
Üye olduğunuz yerde bir teklifi varsa dsizin için de geçerli olacaktır sanırım.
Ben kendisine bilgi veriyorum. :)

Bu bilgiyi sizden almadan size özel mesaj ile her iki site için, biribirinden bağımsız tekliflerde bulunmuştum...
Mevcut upline ınızla önce görüşün, daha sonra değerlendirirsiniz :)
Mevcut bir kağmanyası varsa sizin için de kullanacaktır :)