BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Eylül 2011, 20:30:23
Hocam bilgilendirme için teşekkürler.
Yapacak birşey yok diyorsunuz yani, gitti bir günlük ref geliri  :-\ neyse canımız sağolsun ne yapalım :)
akşamüstü baktığımda, 1 tane +golden vardı ama, en azından onu yakaladın sanırım...

universitely76

Yok hocam o saatlerde pc başında değildim. Bi ara aklıma geldi pc başında nöbet bekleyip çıkabilecek reklamları tıklayayım diye ancak sonra 4 tane fix reklamın çıkma ihtimalinin azlığına kanaat getirince boşverdim.
Şu sıra imzasız'ım...

tolga4599

Arkadaşlar manuel ödemeye geçtiğinden beri ödeme alan varmı varsa kaç günde geldi bilgi verebilirmi acaba ona göre plan yapalım bol şanslar bol kazançlar herkese.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga4599 - 26 Eylül 2011, 16:07:48
Arkadaşlar manuel ödemeye geçtiğinden beri ödeme alan varmı varsa kaç günde geldi bilgi verebilirmi acaba ona göre plan yapalım bol şanslar bol kazançlar herkese.
Ben 90 gün uzatmaya başlamıştım, bırakın ödemeyi ref salmak zorundayım :
o yüzden isteyemedim hiç.. zaten verdiğimi aldım.. bir de böyle deneyelim dedim :)

universitely76

Ben 21'inde ödeme istedim hala gelecek  :-\ gelince buradan bildiririm yine.
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

şimdi baktım bende 22 sinde istemişim ve bekliyorum. gelince bende haber edeyim o zaman  :D :D :D

enderege

Bende uzun bir süre para çekmeyeceğim. Nelson biraz düzlüğe çıksın. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 26 Eylül 2011, 20:43:06
Bende uzun bir süre para çekmeyeceğim. Nelson biraz düzlüğe çıksın. :D

Hee lan,, yazık ama,,, di mi ?? :D

naber2

para talep etmiştim. adam yatırımlarımı sanki iade ediyormuş gibi, toplamı parça parça iade etti.

75 $ istedim 40+27+8 olarak iade etmiş direk karta. 20 sinde talep ettim, 27 sinde geldi.

bunu btb forumunda paylaşacakmıyız?

enderege

Alıntı yapılan: naber2 - 28 Eylül 2011, 09:50:22
para talep etmiştim. adam yatırımlarımı sanki iade ediyormuş gibi, toplamı parça parça iade etti.

75 $ istedim 40+27+8 olarak iade etmiş direk karta. 20 sinde talep ettim, 27 sinde geldi.

bunu btb forumunda paylaşacakmıyız?
Hayırlı olsun. 3 parça halinde paylaşın bence. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.